بیوترم نخستین بطری آرایشی بازیافتی زیستی جهان را به بازار عرضه می‌کند – خبرگزاری پپنا – پلیمر (پلاستیک) و بسته‌بندی

بیوترم نخستین بطری آرایشی بازیافتی زیستی جهان را به بازار عرضه می‌کند

خبرگزاری پلیمر و بسته بندی – پپنا (www.ppna.ir):

برند پیشگام در مراقبت از پوست Biotherm، از زیرمجموعه‌های گروه L’Oréal، از عرضه‌ی نخستین بطری آرایشی کاملاً بازیافتی زیستی جهان خبر داد؛ بطری‌ای که به‌صورت صنعتی و در مقیاس تجاری تولید شده و با فناوری انحصاری بازیافت آنزیمی PET شرکت CARBIOS طراحی شده است.

این نوآوری نقطه عطفی در صنعت زیبایی محسوب می‌شود. محلول ضدآفتاب Waterlover Sun Mist برند Biotherm اکنون در بطری جدیدی عرضه خواهد شد که به‌طور کامل از پلاستیک PET بازیافتی زیستی ساخته شده است.

چارلز حداد، رئیس جهانی برند Biotherm، با اشاره به اهمیت این تحول گفت:

«این نخستین‌بار در صنعت زیبایی است که چنین فناوری پیشرفته‌ای به تولید تجاری رسیده است. ما به اینجا بسنده نمی‌کنیم و از امروز، گسترش این فناوری را در سطحی وسیع‌تر آغاز خواهیم کرد.»

فناوری CARBIOS که بر پایه تجزیه آنزیمی پلاستیک عمل می‌کند، امکان بازیافت PETهای شفاف، رنگی، مات و چندلایه را فراهم کرده و آن را به مونومرهای اولیه تجزیه می‌کند. در نتیجه، PET بازیافتی به‌دست‌آمده (rPET) کیفیتی برابر با پلاستیک نو دارد و قابلیت بازیافت چرخه‌ای «نامحدود» را ممکن می‌سازد.

در مقایسه با بازیافت مکانیکی که در حال حاضر روش غالب بازیافت پلاستیک در دنیاست، rPET شرکت CARBIOS تا ۵ برابر بازیافتی‌تر است و تا ۹۰ درصد از انتشار کربن در فرایند تولید نسبت به پلاستیک نو می‌کاهد.

علاوه بر عملکرد زیست‌محیطی، بطری‌های تولیدشده با rPET دارای شفافیت بلورین، درخشش لوکس و امکان رنگ‌آمیزی سفارشی هستند؛ ویژگی‌هایی که امکان طراحی خلاقانه‌تر و جذاب‌تری را برای برندهای آرایشی فراهم می‌کنند.

بر اساس اعلام رسمی Biotherm، نسخه جدید بسته‌بندی Waterlover Sun Mist با این بطری بازیافتی زیستی از بهار ۲۰۲۵ وارد بازار جهانی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرگزاری پپنا (صنایع پلیمر و بسته بندی)
Send via WhatsApp