کمپانی Dow کارن کارتر مدیر بخش پلاستیک را مدیرارشد عملیات داو کرد – خبرگزاری پپنا – پلیمر (پلاستیک) و بسته‌بندی

کمپانی Dow کارن کارتر مدیر بخش پلاستیک را مدیرارشد عملیات داو کرد

کمپانی Dow کارن کارتر مدیر بخش پلاستیک را مدیرارشد عملیات داو کرد

خبرگزاری پلیمر و بسته بندی – پپنا (www.ppna.ir):

سازنده مواد Dow Inc. کارن اس. کارتر، رئیس فعلی بسته بندی و پلاستیک تخصصی Dow را به عنوان مدیر عامل جدید خود معرفی کرده است که بلافاصله شروع به کار می کند.

در انتشار خبری در 3 دسامبر، مقامات Dow گفتند که کارتر نظارت استراتژیک بر بخش‌های عملیاتی تجاری Dow – بسته‌بندی و پلاستیک‌های تخصصی، واسطه‌های صنعتی و زیرساخت، و مواد و پوشش‌های عملکردی را بر عهده خواهد گرفت. علاوه بر این، سازمان‌های زنجیره تامین یکپارچه، خرید، سیستم‌های اطلاعات و تجاری داو با کارتر همسو خواهند شد.

او همچنان به جیم فیترلینگ، رئیس و مدیر عامل داو گزارش می دهد و به کمیته اجرایی شرکت می پیوندد. او در خارج از مقر داو در میدلند، میش مستقر خواهد شد.

کارتر در سال 1994 به داو پیوست و در بیش از 30 سال زندگی حرفه‌ای خود پیشرفت گسترده‌ای در موقعیت‌های رهبری داشته است.

مدیر عملیات (به انگلیسی: Chief operating officer ) یا مدیر ارشد عملیات (به‌اختصار: COO) یکی از بالاترین مناصب اداری در ساختار سازمانی یک شرکت، سازمان یا کورپوریشن به‌خصوص موسسات مالی و بانک‌ها می‌باشد، که مسئولیت مدیریت بر کلیه عملیات روزانه شرکت، همچنین ارائه گزارش روزانه به مدیر عامل شرکت را بر عهده دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *